Diensten

Bij Alle Cijfers Op Een Rij is uw administratie in goede handen. Het verwerken van uw materiaal wordt op professionele manier uitgevoerd met gebruik van moderne software. Wij maken het eenvoudig en overzichtelijk voor u, zonder moeilijke omwegen.

Administraties
Van uw losse boekstukken, in-, en verkoopfacturen en bankafschriften tot eindresultaat in vakkundige overzichten en een complete administratie.

Belastingaangifte

Voor uw bedrijf kunnen wij de volgende belastingaangiften verzorgen:

  • Aangifte BTW
  • Aangifte Loonheffing
  • Aangifte Inkomstenbelasting
  • Aangifte Vennootschapsbelasting

Detachering
Wanneer uw administratie te groot is om off site te worden uitgevoerd, u geen afstand wilt doen van uw gegevens, of uw administratie nauwe samenwerking vereist met uw medewerkers binnen uw bedrijf, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om uw administratie op locatie te verzorgen.

Omdat wij ervaring hebben met een flink aantal administratieve softwarepakketten is het inwerken beperkt tot een minimum aan uren en kan u de administratie snel overdragen.

Salarisadministratie
De regelgeving voor het uitvoeren van een goede salarisadministratie wordt steeds lastiger. Ook de aanlevertermijn voor de gegevens voor de Belastingdienst wordt steeds korter. Wij verzorgen uw salarisadministratie snel en volledig, u hoeft alleen de gegevens op tijd aan te leveren.

Bij Alle Cijfers Op Een Rij zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van boekhouding en administratie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en blijft uw salarisadministratie en boekhouding betrouwbaar en overzichtelijk.

En heeft u vragen? Stel ze gerust.